Witam
Ja jestem zadowolona z tego fotelika. Radek fajnie w nim siedzi. Ma dobrą regulacje i można go dobrze dopasować do rozmiarów dziecka. On nie ma własnych pasów dziecko zapina się pasami tymi w samochodzie. Owszem ma regulacje do takiej delikatnej pozycji leżacej ale jeżeli kanapa w samochodzie jest pionowa to nic się nie zrobić.
NAjlepiej zadzwoń do przedstawicielstwa w Polsce znajduje się w Pszczynie nr telefonu
48 600170310 , mail
info@kiddy.pl i zapytaj gdzie najblizej Ciebie sprzedają te foteliki. NAstępnie zadzwoń do wskazanego sklepu i umów się na przymiarkę. Kiedy kupowałam fotelik była tylko wersja z osloną tułowia ta nakładka z przodu ale w przypadku dużego dziecka nieda się jej zalożyć jest za mała. Ona kosztowala wtedy 100 zł więc tyle zaoszczędziliśmy a sprzedawca dal nam jeszcze 10 rabatu. Ja wzięlam nawet fotelik przed kupieniem żeby sprawdzić jak będzie pasował do kanapy w aucie.
Kupiliśmy i nam słuzy i mam nadzieje że jeszcze długo będzie.
Znalazłam jeszcze taka opinię o tym foteliku
test fotelików Pisze tam że mało stabilny. Moim zdaniem dlatego że jest lekusieńki ale jak się dopasuje do kanapy równo poloży i dociągnie dziecko dobrze pasami jest o.k
Ja jestem zadowolona